Home / Egyéb / Ez jutott nekünk! – Vélemény

Ez jutott nekünk! – Vélemény

Borbély Lénárdék nem fukarkodnak az öntömjénező propagandától és folyamatosan azt sugallják hogy Csepelen minden rendben, a kerület folyamatosan fejlődik. Az lenti sorokban egy átlagos csepeli lakos véleményét olvashatjuk aki nem a helyi Fidesz kitartottja:

Közelednek a választások így Csepelen úton útfélen Borbély Lénárd plakátjaiba miszerint folytassuk tovább. De mit? 30 éve lakok Csepelen de akkoriban élhetőbb volt a kerület. Ötezer új munkahely lett ígérve ,amelyből nem tudom mennyi valósult meg, de az aktív korúaknak manapság lehetetlen elhelyezkedni Csepelen. Legutóbb a Csepel plaza megnyitásakor ígértek rengeteg üres álláshelyet, de az üzletek gyorsan bezártak a kerület piaci helyzete miatt. Persze ez sem most volt már ,ezért nem is lehet a jelenlegi polgármestert hibáztatni.

A legtöbb ígéret úgy szól hogy a csepeliek véleményét kikérve.Én nem emlékszem ,hogy engem személy szerint megkérdezett volna valaki ,de még csak kerületi szavazás sem tartottunk közügyektől. A munkahelyekre visszatérve a lakosság többsége a belvárosba jár dolgozni amit egyedül a csepeli hévvel lehet elérni tömeg közlekedve. A csepeli hév évek óta érik a felújításra de erről még csak szó sem volt! A parkok, játszóterek létesítéséről csak annyit, hogy ugyan megvalósultak de a közbiztonság rettenetes a kerületben, rendre olvasunk olyan cikkeket miszerint különböző elemek terrorizálnak ott békésen játszó gyerekeket, felnőtteket.

Elég ha csak a Karácsony Sándor utcán végigmegyünk épeszű ember elborzad a látványtól. És ez sajnos nem kompenzálja a fák ültetése, szépítés a parkosítás.Arról is lehetne hosszan cikkezni ,hogy hány órát várnak a szépen felújított SZTK ban a betegek. úgy emlékszem a birkózó csarnokról sem kérték ki a csepeliek véleményét. Alpolgármesterünk megoldások helyett heves szócsatákba bocsátkozik az internetes felületeken és csepeli csoportokban osztja az észt. Én egy élhetőbb kerületben szeretnék élni ahol hangsúlyt kap a csepeli hév felújítása, a közbiztonság, és a panelprogram ami több ezer lakost érint. Ezért én ezzel folytatnám.

Erdei Zsuzsanna

About hellocsepel

Check Also

Furcsa részletek a csepeli kislány eltűnésével kapcsolatban: Nem fiú, hanem fiúnak öltöző lány csalta el a kislányt…

Egy fiúnak öltöző és magát Krisztiánnak kiadó lány hódította meg a 11 éves csepeli kislányt, …

Close