Home / Csepeli hírek / Ábel Attila kicombosodott, már nem csak a klaviatúrával csapkod

Ábel Attila kicombosodott, már nem csak a klaviatúrával csapkod

Egy emberi gesztust szeretett volna tenni csak az ellenzéki polgármester jelölt, de ezt Ábel Attila alpolgármester azonnal meg akarta gátolni és most nem a csepel.info-n kezdte az aljas támadást.

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere, többször is hangoztatta, hogy nem ismeri az ellenzéki polgármester jelöltet, Erdősi Évát. Bár állítása biztosan nem igaz, ennek ellenére Erdősi Éva odament a piac ajtajánál éppen standoló Borbélyhoz, hogy egy rövid videó kíséretében újfent bemutatkozzon, kezet fogjon a polgármesterrel, de kézfogásukat váratlan reakció szakította félbe.

A közben telefonját nyomkodó Ábel Attila észlelve a veszélyforrást, így azonnal halált megvető bátorsággal oda ugrott Takács Krisztiánhoz, hogy kilökje a kezéből a telefont. Ábel közben elkiáltotta magát: “Nem kell provokálni!” A fideszes alpolgármester szerint már a kézfogás is provokáció, nos, azt szokták mondani, hogy mindenki magából indul ki. Nem tudhatjuk, meddig fajul még a fideszes városvezetők miatt a kampány, de az biztos, hogy Ábel telefonkiverős akciójával erősen indítják a kampányt.

A Fideszes képviselők arroganciája nem meglepő, de az, hogy az alpolgármester, aki szó szerint egész nap a Facebookon lóg, eddig csak a közösségi médiában és a csepel.info nevezetű szennyblogon mocskolta ellenfeleit. Úgy tűnik, most már más eszközöket választ a kampányához. Kíváncsian várjuk Ábel Attila további csörtéit!

Erdősi Éva közelít a standhoz, itt még Ábel nem érzékeli a közelgő nagy veszélyt.
Egy hihetetlen manőverrel megérkezett…
Éppen egy Steven Seagalt megszégyenítő elvezető mozdulattal hárítja el a veszélyes telefont 😀

About hellocsepel

Check Also

Furcsa részletek a csepeli kislány eltűnésével kapcsolatban: Nem fiú, hanem fiúnak öltöző lány csalta el a kislányt…

Egy fiúnak öltöző és magát Krisztiánnak kiadó lány hódította meg a 11 éves csepeli kislányt, …

Close