Home / Budapest / Németh Szilárd elesett plakátrongálás közben?

Németh Szilárd elesett plakátrongálás közben?

A Jobbik Csepel-Soroksári jelöltje visszajuttatta Németh Szilárdéknak a plakátrongálók futás közben elhagyott eszközeit. A tetten ért plakátrongálók azonnal futásnak indultak, aztán az egyik elesett. Különös véletlen hogy Németh Szilárd másnap már sántítva járt.

Bár valószínűsíthető hogy nem a rezsibiztos rongálta személyesen a Jobbik plakátjait, mivel a Fidesz szervezetten, talán még fizetséggel honorálva rongálja meg a Jobbik plakátjait. Annál is inkább, mert a Képviselő Úr inkább kolbászkrém gyártásával és elfogyasztásával foglalatoskodik egy kis testmozgás helyett, így nem valószínűsíthető hogy éjjeli szaladgálásokhoz szokott volna.

A Fideszt jól jellemzi, hogy ha éppen nem szerelteti le a hirdető eszközöket, akkor módszeresen megrongáltatja az ellenzéki, főleg a Jobbik plakátjait. Különös ez a viselkedés, hiszen elvileg magabiztosan nyernék a választásokat, ezek szerint maguk sem biztosak a dolgukban.

Az alábbi videón láthatjuk, hogy rongálják a plakátokat, és ahogyan visszajuttatták Németh Szilárdnak az ottfelejtett eszközöket:

About hellocsepel

Check Also

Visszatért a Momentum

MSZP: Egy lépést hátra, Csepeli összefogás: két lépést előre Újból teljes az ellenzéki összefogás Csepelen, …

Close