Home / Budapest / Az új buszmegállókkal helyreáll a fideszes harmónia

Az új buszmegállókkal helyreáll a fideszes harmónia

Bizonyára sokan észrevették, hogy Csepelen több helyről is hiányoznak a buszmegállók. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csupán a Fideszes városvezetés úgy döntött, hogy politikai szélmalomharcot vív a lakosság kárára. 

 

Nagyobb problémák is vannak a kerületben, de mikor a legnagyobb havazások és esőzések vannak, mindenki joggal elvárja, hogy egy kulturált városban ne ázzon, meg aki a buszra várakozik. Nos, Csepelen már ez sem adatik meg az embereknek. Történt ugyanis hogy jelentős számú buszmegállót a Publimont üzemeltetett. Mint ismeretes a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó cég, a hirdető eszközök miatt tartotta ezeket. Mivel ezeken a hirdetőeszközökön nem a Fidesz plakátjai kerültek volna elhelyezésre, ezért  a csepeli önkormányzat nem volt rest, gyorsan felmondta a szerződést. Persze az már csak utólag jutott eszükbe hogy ezek helyett időbe is kéne másikat, ezért megkérték a Publimontot akikkel politikai okok miatt szerződést bontottak, hogy ugyan várja már meg amíg kihozzák az új buszmegállókat. Nyilván a profitorientált cég, akivel szerződést bontottak nem kapott okot hogy jótékonykodjon.

Mi a pikáns az egész történetben? Az, hogy amikor a városvezetést számon kértek, hogy télvíz idején nem annyira jó buszmegálló nélkül, a városatyák Simicska Lajos ördögi tervének állították be az egész akciót. Persze közleményükben azt nem magyarázták el minek mondták fel a szerződést, főleg hogy nyáron felújított, rendebe hozott buszmegállókról lévén szó, és miért éppen most kellet szerződést bontani.

És hogy senkinek ne legyenek, illúzió miért lesznek jobbak az új buszmegállók egy kis ízelítő, máshonnan milyenek lesznek az új buszmegállók:

 

About hellocsepel

Check Also

Visszatért a Momentum

MSZP: Egy lépést hátra, Csepeli összefogás: két lépést előre Újból teljes az ellenzéki összefogás Csepelen, …

Close