Home / Csepeli hírek / Környezettanulmány készítése alkalmával ejtették foglyul a hivatal dolgozóját a csepeli nők

Környezettanulmány készítése alkalmával ejtették foglyul a hivatal dolgozóját a csepeli nők

Vádemelési javaslattal zárták a csepeli rendőrök annak az anyának és a lányának az ügyét, akik sértegették és nem engedték távozni a kormányhivatal munkatársait.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytatott S. Mária 57 éves és S. Katalin 32 éves budapesti lakosok ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Budapest Főváros Kormányhivatala XXI. Kerületi Kormányhivatal két munkatársa 2017. március 7-én felkereste a lakásukon a két nőt azért, hogy egy általuk beadott kérelem miatt környezettanulmányt készítsen.

S. Mária sérelmezte a környezettanulmányhoz kapcsolódó kérdéseket, és szidalmazni kezdte a kormányhivatal munkatársait, akik abbahagyták a környezettanulmány írását. S. Katalin ekkor a

lakásuk ajtaját bezárta, és nem engedte ki a lakásból a két hölgyet, akik telefonon kértek segítséget a munkahelyi vezetőjüktől.

S. Mária és S. Katalin ekkor kiengedték a lakásukból a kormányhivatal munkatársait, de továbbra is sértegették és fenyegették őket, majd S. Mária az egyik hölgyet megütötte.

Az ügyben indult nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Forrás:Police.hu

Kép: Itt /Illusztráció

About hellocsepel

Check Also

Visszatért a Momentum

MSZP: Egy lépést hátra, Csepeli összefogás: két lépést előre Újból teljes az ellenzéki összefogás Csepelen, …

Close