Home / Csepeli hírek / Buktak a fűkasza szarkák

Buktak a fűkasza szarkák

Egy csepeli telephelyről 25 millió forint értékben 1200 fűkaszát loptak el. A nyomozók a több helyről szerzett bizonyítékok alapján kapták el a betörőket.

Egy csepeli cég tett feljelentést február 21-én: Orion utcai telephelyük raktárából kámforrá vált 1200 fűkasza és a hozzájuk tartozó külső motorok. A betörés február 16–21. között történhetett.

– A telep biztonsági kameráinak felvételén láttuk, február 17-én egy piros fülkés Iveco teherautó hajt a raktárhoz – mondja Jánosi Béla zászlós, a XXI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozója.

A nyomozók azonosították a szigetszentmiklósi felvétel alapján a vecsési K. Kevint (19), aki H. Viktor Zsolt nevelt fia. Őt február 27-én fogták el a csepeli zsaruk lakhelye közelében. Március

1-jén, a folytatólagos kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. J. István február 27-én, R. János március 2-án adta fel magát a rendőrségen.

S. László Attila, H. Viktor Zsolt, R. János és K. Kevin ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, J. Istvánt orgazdaság vétségével gyanúsítják. A bíróság február 27-én elrendelte S. László Attila és H. Viktor Zsolt lakhelyelhagyási tilalmát, társaik szabadlábon védekeznek.

Forrás:Police.hu

About hellocsepel

Check Also

Visszatért a Momentum

MSZP: Egy lépést hátra, Csepeli összefogás: két lépést előre Újból teljes az ellenzéki összefogás Csepelen, …

Close